Hur avdelning ett dokument i Windows Vista

October 15

Microsoft WordPad är en gratis ordbehandlingsprogram som är en del av Microsoft Windows Vista-operativsystem. Om du vill titel ett dokument, finns det ingen anledning att köpa dyra program för att uppnå detta mål. Microsoft WordPad levereras med alla nödvändiga funktioner för att skapa omfattande ordbehandling documents.You kan skapa och formatera rubriker i detta program samt import text från andra dokument.

Instruktioner

1 Klicka på Windows Start-menyn, klicka på "Alla program", klicka på "Tillbehör" katalog och klicka sedan på "WordPad." Detta kommer att exekvera WordPad programmet.

2 Skriv in ditt namn och formatera den enligt dina önskemål. Formateringsalternativen hör att göra titeln antingen fet, kursiv och / eller understruken. Detta kan åstadkommas genom att välja titeltexten och trycka på knapparna märkta som "B", "I" och "U" i verktygsfältet. Du kan också ändra storlek på titeltexten genom att välja textstorleken från en rullgardinsmeny i verktygsfältet. Att centralisera titeltexten, markera texten och trycka på "Ctrl" och "E" knappar på tangentbordet, respektive.

3 Spara dokumentet. Tryck på "Ctrl" och "S" knappen på tangentbordet, respektive, och skriv ett filnamn. Klicka på "Spara" knappen; Det kommer att sparas i mappen "Mina dokument".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com