Hur hitta dött folk Records i Storbritannien

September 21

Hur hitta dött folk Records i Storbritannien


Storbritannien har offentliga register databas som kan användas av vem som helst att hitta en persons dödsattest och information. Du kan använda dessa källor för att hitta och beställa ursprungliga dödsattester eller att hitta information som hänför sig till döden.

Instruktioner

1 Ta reda på de namn som används av den döde vid tidpunkten för dödsfallet. Dessa namn kan inte vara samma som födelse ursprungliga namnen. Detta beror på äktenskap och andra namnändringar som människor kan ha gjort under sitt liv. Prata med familjemedlemmar och vänner till den avlidne att hitta några andra namn som används.

2 Använd online-resurser för att hitta döda människor poster. Besök General magistraten att beställa dödsattester nätet. Detta kan endast göras om du har ett register referensnummer eller om du vet det exakta datumet för dödsfallet. Följ instruktionerna på GRO webbplats för att komplettera begäran om en kopia av en dödsattest på nätet. Om du inte har ett register referens, gå till nästa steg.

3 Skaffa en dödsattest via telefon eller e-post utan ett index referens. Dödsattest kan erhållas i Storbritannien genom att ringa +44 (0) 845 603 7788 och slutföra en begäran. Med hjälp av detta nummer kan du också begära en ansökan som skall skickas med vanlig post. Ge så mycket information som möjligt: ​​dödsdatum, dödsort och namn som används av den avlidne.

4 Kontakta den lokala magistraten att få en kopia av dödsattesten. Om du vet var personen dog, kan du gå till den lokala magistraten och begära en kopia av dödsattesten genom att fylla i ett ansökningsformulär.

5 Besök ett bibliotek för att lokalisera död register och information. Vissa bibliotek har medlemskap i släktforskning och anor tjänster. Dessa tjänster kan användas av biblioteksmedlemmar för att lokalisera viktiga poster, inklusive död register.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com