Hur man gör 10 Page häften i Word

May 8

Hur man gör 10 Page häften i Word


Microsoft Word tar gissa-arbete av att göra proffsiga häften genom särskilda inställningar för boken layouter. Dokumentet är synlig som en bok när du skapar och redigerar det, så att du kan se exakt hur det kommer att visas på papper. Skapa en 10-sidigt häfte kräver några formaterings steg och arrangemang av en volym av innehåll.

Instruktioner

1 Välj "Sidlayout" -fliken högst upp på sidan och klicka på "Utskriftsformat".

2 Ändra alla marginaler, utom rännan, till 0,5 inches att använda mer skrivutrymme per sida. Ändra rännan marginalen 0,25. Detta är hur mycket utrymme som i vecket av boken.

3 Välj "landskap" i Orientering delen av menyn.

4 Välj "Book Fold" från rullgardinsmenyn i avsnittet "sidor". Välj "Book Fold." Välj "12" som antal ark per häfte från den andra rullgardinsmenyn som visas. Detta ger dig 10 sidor för dokumentet, och två sidor för den främre och bakre luckan. Klicka på "OK." Ordet kommer att ta dig till dokumentet i form av en broschyr.

5 Skapa innehållet av skriften. Word tillhandahåller verktyg för dig att infoga bilder, diagram, tabeller och andra objekt. Du kan också ändra typ, storlek och färg på teckensnitt.

6 Tryck på Ctrl och S för att spara broschyren när du har skrivit och formatera innehåll.

7 Ladda skrivaren med 8,5 x 11 tum papper. Klicka på ikonen Office högst upp på sidan. Välj "Skriv ut". Klicka på "Manuell duplex" så att skrivaren kommer att använda båda sidorna av sidan, så att du kan vika det till ett häfte utan tomma sidor. Klicka på "OK" för att skriva ut.

8 Vik ihop sidorna i den ordning som de kommer ut ur skrivaren. Använd lim eller häftklamrar för att binda häftet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com