Hur man justerar Minneshastighet på en Asus M2N32 moderkort

May 26

Hur man justerar Minneshastighet på en Asus M2N32 moderkort


Justering av minneshastigheten är en av flera åtgärder du kan vidta för att ändra CPU klockfrekvens. Även om många moderkort inte tillåter dig att ändra denna inställning, ger ASUS M2N32 ett alternativ för att ändra detta i BIOS - om du kan hitta den. Nykomlingar till computing kommer förmodligen vill lämna deras minne hastighet som det är, men om du är en tinkerer i hjärtat, justera minneshastigheten är ett sätt att pressa extra prestanda ur din dator utan kostnad.

Instruktioner

1 Starta om datorn och tryck på "Del" på tangentbordet när startskärmen visas. Detta laddar moderkortets BIOS.

2 Tryck på "HÖGER" för att välja fliken "Avancerat". Välj "CPU Configuration" med "nedåtpilen" -knappen och tryck på "Enter".

3 Navigera till "DRAM Configuration" sub-menyn och tryck på "Enter". Hit "Enter" igen för att välja det första objektet på menyn "Memory klockfrekvens"

4 Justera minneshastigheten med hjälp av "+" för att öka hastigheten och "-" för att välja en lägre hastighet. Ökning av minneshastigheten ger ytterligare utrymme för överklockning CPU och öka datorns prestanda. Men du kan skada datorn om du väljer en inkompatibel inställning. Om du är osäker, är "Auto" ett säkert alternativ. Tryck på "F10" för att spara den nya minneshastighet och avsluta BIOS.

Tips

  • Tryck på "F5" när som helst för att återställa standardinställningarna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com