Hur konvertera två dator nätdelar I en Kylsystem

February 1

Säg att du har två gamla datorer ständiga runt och du vet inte vad jag ska göra med dem. Denna eHow har en lösning. Konvertera de två datorströmförsörjningsenheter i ett kylsystem.

Instruktioner

1 Hitta två strömförsörjningsenheter som kan komma från gamla datorer. Spara ducets. Innan du börjar arbeta med dem, se till att de inte har kopplats in för 24 timmar eller mer. Detta kommer att rädda dig från att få en otäck chock.

2 Ta bort locket genom att lossa skruvarna och ta bort tätningen för garantin. Du bör kunna dra locket ganska enkelt bort. Du hittar fläkten är ansluten till locket. Skruva fläkten för att frigöra det och avgöra om du vill behålla grillen.

3 Koppla fläkten om du kan göra så du konvertera två dator nätaggregat i ett kylsystem. Om du inte kan klippa trådarna. Gå till den andra datorn och upprepa alla stegen ovan.

4 Isolera den kontakt som har fyra hål, liksom ett hack. Klipp denna plugg fri från din PSU och hålla denna tråd ganska länge du gör det. Ta bort en av de röda och svarta trådar vardera.

5 Löd de återstående röda och svarta kablarna till de gula och svarta trådar som finns i kontakten. Upprepa detta med den andra fläkten. Ta skårorna utanför pluggarna.

6 Anslut din nya plug. Om du fastlödda trådarna ordentligt, bör fläkten körs. Således har du konverterade två dator nätaggregat i ett kylsystem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com