Hur man fixa mitt Acer 5610 OrbiCam

March 28

Den OrbiCam är en inbyggd webbkamera som medföljer Acer Aspire 5610. Den OrbiCam, liksom all hårdvara, använder en drivrutin för att kommunicera med operativsystemet och programvaran som styr kameran. En drivrutin är ett datorprogram som gör att program för att skicka kommandon till en enhet. Om drivrutinen är föråldrad eller skadad, kommer OrbiCam inte svara eller slå på när man kör kamerans mjukvara. För att fixa Acer 5610 OrbiCam, ta bort den defekta förare, sedan installera den uppdaterade programvaran från Acer webbplats.

Instruktioner

1 Klicka på "Start". Gå till "Kontrollpanelen." Klicka på "Prestanda och underhåll" och sedan på "System", eller dubbelklicka på "System" om "Prestanda och underhåll" är inte tillgänglig.

2 Gå till fliken "Hårdvara" och klicka sedan på "Enhetshanteraren" -knappen. Klicka på "+" bredvid "bildenheter" för att se alla kamera installerade Windows.

3 Högerklicka på drivrutinen för OrbiCam, klicka sedan på "Egenskaper". Gå igenom tillverkarens namn på fliken "Allmänt".

4 Gå till Acer Support. Klicka på "Notebook" och sedan "Aspire." Klicka på "Aspire 5610." Klicka på "Bekräfta". Gå till avsnittet "Kamera" på "Driver" sida.

5 Kontrollera "Vendor" listan för att hitta den rätta tillverkaren. Klicka på länken "Camera Driver" eller ladda ner knappen för den tillhörande tillverkaren att spara filen på datorn.

6 Ladda ner filen till skrivbordet. Återgå till Enhetshanteraren. Högerklicka på "OrbiCam" och klicka på "Avinstallera" för att ta bort den aktuella drivrutinen från Acer 5610.

7 Tryck på "Windows" och "D" för att gå till skrivbordet. Dubbelklicka på zip-filen du hämtade från Acer supportsida.

8 Dubbelklicka på filen Setup.exe som finns i ZIP-mappen för att köra installationsprogrammet för OrbiCam. Följ anvisningarna på skärmen för att fixera OrbiCam drivrutin och programvara. Starta om datorn när installationen är klar.

9 Klicka på "Start", peka på "Alla program", peka på "Acer" och sedan på "Acer OrbiCam" för att testa webbkameran. Om OrbiCam fortfarande inte fungerar efter uppdatering av drivrutinen kan kameran behöver bytas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com