Den bästa datorn Protection Services

March 10

Den bästa datorn Protection Services


Varje datoranvändare har upplevt irritation av spyware, malware eller virus som avbryter sitt arbete eller bromsar effektiv drift av sin maskin. Dessa olägenheter sätta användarnas produktivitet till en genomsökning, eller ens att stanna. Med tanke på förekomsten av dessa olyckliga irritationer, är datorskydd programvara en kritisk utöver varje dator operatörens arsenal.

Norton

CNET.com ger Norton AntiVirus utmärkta betyg för datorskydd men bestämt att programmets användning av systemresurser kan förbättras.

I en kommentar till Nortons användarvänlighet, NextAdvisor.org gjorde programmet premiär val för skyddsprogram. NextAdvisor.org noterade också utmärkta prestanda i provskanningar, där programmet fann virus som andra missade.

McAfee

McAfee fick mycket bra betyg från CNET. Den trädde först datorn marknadsskydd 1987. Programmet har många funktioner som liknar Norton, inklusive virusskydd, detektering av skadlig kod och anti-phishing funktioner. Men enligt CNET, McAfee faller kort i kundtjänst. Detta kan vara frustrerande för alla användare mitt i en dator kris.

trend Micro

Även nyare på marknaden än McAfee eller Norton gör Trendmicro popularitet programmet ett starkt val för datorskydd programvara. Trend Micro erbjuder en mängd olika varianter för att tillgodose behoven hos olika användare, oavsett om de är ensamstående, användare hemma eller stora företag med nätverksservrar. Dessutom erbjuder bolagets hemsida en kompletterande sökning efter datorer som misstänks ha en infektion eller skadlig kod. Även denna tjänst är bekvämt för användare i en nödsituation, inte ge kontinuerligt skydd.

Microsoft

Microsoft erbjuder en gratis skydd program som heter Microsoft Security Essentials. Programmet hjälper till att förhindra skadlig kod eller infektioner från att installera på en dator. Och eftersom Microsoft författare programmet, kan användare vara säker på att detta skydd programvara kommer alltid att finnas för den senaste versionen av Microsoft Windows.

AdAware

Inte bara är AdAware bra ut, det kommer med ett rimligt pris på $ 29,95, och med 2009. Däremot kan konsumenterna få programmet gratis genom att köpa en produkt eller tjänst från ett partnerföretag.

avast

Avast finns gratis på deras hemsida, Avast.com. Avast erbjuder också en mer omfattande version av programmet för köp som innehåller snabbare uppdateringar och högre funktioner Internet skydd.

Både gratis och betalas versioner av Avast hämta och ställa in smidigt. Den fria versionen fungerar överraskande bra och effektivt att hitta och ta bort hot mot datasäkerheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com