Hur man kan bli av en ofullständig installation

September 30

Du installerar många applikationer under livslängden på din dator eller laptop. Vissa installationer misslyckas och filer är ofta kvar på hårddisken. I vissa fall kan dessa ofullständiga installationer störa andra programinstallationer. Till exempel kommer Adobe Reader misslyckas med Error # 1316 om en tidigare installation av mjukvara upptäcks. Svaret på hur man kan bli av en ofullständig installation är att köra Windows Installer Cleanup. Verktyget kommer att rensa upp eventuella ofullständiga installationer i Windows.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

2 Klicka på "Program" alternativet, klicka sedan på "Program och funktioner." En lista över installerade program startar.

3 Kontrollera om den programvara som inte har installerat helt listas. Om det finns en post för programmet, klicka på den och klicka sedan på "Avinstallera / Ändra" -knappen i det övre navigationsfältet för att avinstallera programmet. Men i de flesta fall, programvaran kommer inte att listas och därför kommer du inte att kunna avinstallera programmet gränssnittet Kontrollpanelen. Du måste köra rensningsverktyget för att ta bort alla spår av ofullständig installation.

4 Hämta Windows Installer Cleanup från Softpedia eller annan Shareware webbplats. Hämta .exe-filen och spara filen till din hårddisk. Det krävs ingen installation - verktyget körs direkt från, exe-filen.

5 Dubbelklicka på Windows Installer Rensning exe-fil. Verktyget startar.

6 Klicka på "Nästa" för att köra tog och rensa ut eventuella ofullständiga eller föråldrade installationsfilerna från Windows-systemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com