Hur man gör justeringar till Adobe Reader-filer

September 2

Adobe Reader-filer är Portable Document Format (PDF) filer. PDF-filer kan redigeras, ändras och säkras med den fullständiga versionen av Adobe Acrobat. PDF-filer kan skapas med Adobe Acrobat, och olika ytterligare justeringar kan göras till befintliga PDF-filer med hjälp av verktyg. Exempelvis kan skannade PDF: er omvandlas till sökbara dokument med hjälp av OCR-verktyget. Delar av text kan också justeras och redigeras med Touch Up textverktyget.

Instruktioner

1 Högerklicka på Adobe Reader-fil (PDF).

2 Välj "Öppna med" på snabbmenyn. Adobe Acrobat kommer att visas som ett möjligt val, om det är installerat.

3 Klicka på "Adobe Acrobat" program länk.

4 Klicka på "Dokument" avsnittet från det vänstra navigeringsfältet, och sedan göra ett val från menyn för att justera dokumentegenskaper. Till exempel, "lägga till ett sidhuvud" (eller sidfot) kan väljas från detta avsnitt; ändringar kommer att tillämpas på hela dokumentet. I det här avsnittet kan användaren också extrahera och ta bort sidor från PDF-dokumentet.

5 Klicka på "Verktyg" alternativet uppifrån navigeringsfältet och välj sedan en av de många redigering och ritverktyg att kommentera och ändra text i PDF. Avsnittet tools inkluderar kommentar, Ritningsmarkeringar, och Avancerad redigering funktionalitet.

6 Gör nödvändiga justeringar med hjälp av PDF-verktyg i Adobe Acrobat.

7 Spara dokumentet genom att klicka på "File" från det övre navigationsfältet, och sedan välja "Spara" i menyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com