Hur man installerar Microsoft Visual Studio Net

August 11

Microsoft Visual Studio är Microsofts integrerad utvecklingsmiljö (IDE) programvara för att utveckla och programmering program. Den stödjer alla moderna Microsofts plattformar såsom Windows, Mobile, .NET och Silverlight. Den kombinerar hårdkoda och grafisk display stöd för programvaru developmen och stöd, som standard, flera programmeringsspråk, inklusive C / C ++, VB.NET, C # och F #. Express upplagan av Visual Studio är tillgänglig gratis. Du kan också ladda ner testversioner av den professionella utgåvan av programvaran.

Instruktioner

Hur man installerar Microsoft Visual Studio Web Developer Express

1 Gå till Microsoft Visual Studio Express nedladdningssidan (se Resources). Klicka på "Visual Web Developer 2010 Express." Om du vill Professional Edition gå till Microsoft Store (se Resurser), klicka på "Design + Utveckla" och klicka sedan på "Visual Studio" från menyn till vänster. Klicka på "Professional Edition" och sedan "fullständig version." Klicka på "Lägg till i kundvagnen," fylla i din personliga, fakturering och leveransinformation och ladda med den medföljande länken.

2 Klicka på "Install" knappen "för att hämta och installera Microsofts WebPI installationsprogrammet.

3 Klicka på "Klicka här" text till höger om "Efter att ha installerat WebPI."

4 Klicka på "Hämta" för att börja ladda ner Visual Web Developer använder WebPI.

5 Öppna programmet, klicka på "Hjälp" och sedan "Registrera produkt." Klicka på "Skaffa en registreringsnyckel på nätet."

6 Fyll i registreringsformuläret och sedan kopiera den medföljande registreringsnyckeln. Växla tillbaka till Microsoft Visual Studio Express och din registreringsnyckel i "Registrerings Key" box klistra. Klicka på "Registrera nu."

Hur man installerar Microsoft Visual Studio Express

7 Gå till Microsoft Visual Studio Express nedladdningssidan (se Resources). Klicka på "All - Offline Installera ISO-bildfil," klicka sedan på "Välj språk" och väljer önskat språk. Nedladdningen startar.

8 Bränn .ISO filen till en skiva med hjälp av din favorit skivbrännarprogram. Sök efter programvarustöd till "bränna en skivavbild" om du inte vet hur. Alternativt, montera ISO-nedladdning med skiv emulering program som alkohol, Magic ISO eller PowerISO (se Resurser).

9 Sätt in skivan i din CD / DVD-ROM-enheten för att starta installationsprocessen. Om du monterat bilden så kommer det automatiskt startar som om du hade satt i fysiska CD kopia. Följ instruktionerna på skärmen.

10 Öppna programmet, klicka på "Hjälp" och sedan "Registrera produkt."

11 Klicka på "Skaffa en registreringsnyckel på nätet." Fyll i nödvändig information i formuläret och sedan kopiera den medföljande registreringsnyckeln. Växla tillbaka till Microsoft Visual Studio Express och din registreringsnyckel i "Registrerings Key" box klistra. Klicka på "Registrera nu."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com