Hur får man Juice för Ali i "Runescape"

July 18

Hur får man Juice för Ali i "Runescape"


Om du har problem med att hitta sq'irk juice för Ali Morrisane under "Runescape" Saknad min mamma strävan, finns det en enkel lösning. Allt som krävs är lite som löper genom Sorceress trädgård Minispel. Ju högre tjuvaktiga skicklighet är, desto lättare och mindre tidskrävande hela processen är sannolikt att bli. Oavsett hur lågt din erfarenhet kan vara i detta område, men det kommer inte att hindra dig från att avsluta denna strävan.

Instruktioner

1 Gå söderut från Ali Morrisane plats att hitta lärling. Hon är i ett hus strax öster om vägen till Shantay Pass. Tala med henne gör att du kan teleportera till Sorceress trädgård.

2 Välj en av de fyra säsongs trädgårdar. Varje motsvarar en annan svårighetsgrad. Om du är obekant med denna minigame, gå till vinterträdgården för den högsta chans att lyckas.

3 Fortsätt genom trädgården att samla frukt. Undvik att bli sedd av någon av de patrullerande elementa på väg in eller ut. Varje resa kommer att få dig en bit av frukt, så du måste spela spelet flera gånger innan du kan göra Alis saft.

4 Applicera fem bitar av frukt till din mortel. Saften kommer att fylla din tomt öl mugg. Du är nu redo att gå vidare med jakten. Dricka från fontänen att lämna och vara på väg.

Tips

  • Om du har en högre stjäla färdighet, kan du ange andra trädgårdar. Våren är tillgänglig på nivå 25 och gör att du kan göra juice från bara fyra frukter. Hösten låter dig på nivå 45 och kräver endast tre frukter. Sommar kan du avsluta sökandet snabbt, men du kommer att behöva nivå 65 att komma undan med bara samla två frukter.
  • Om du behöver en tom öl mugg, sök hyllorna i Sorceress hem innan jag talar med henne lärling.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com