Hur man kontrollerar vad du publicerar till din Mini-flöde på Facebook

July 17

Hur man kontrollerar vad du publicerar till din Mini-flöde på Facebook


Facebook visar en "mini feed" av berättelser från huvudnyhetsflödet i en separat ruta ovanför Facebook Chat fönstret på högra sidan av skärmen. För att kontrollera vad du publicerar till mini-foder synlig på andra användares sidor, använd verktyget inline publiken väljaren för att ställa en sekretessnivå när du publicerar en uppdatering eller efter status, eller dela en länk, foto eller videoklipp på Facebook.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook.

2 Klicka på inmatningsrutan under "Uppdatera status" -knappen ovanför nyhetsflödet på hemsidan för att skriva en statusuppdatering. Klicka på "Lägg till video / foto" för att ladda upp ett videoklipp eller bildfil.

3 Ange texten för ditt inlägg eller webbadress för länken i inmatningsfältet. Om du delar en multimedia-fil, klicka på "Lägg upp ett foto / video", "Använd Webcam" eller "länk Skapa Fotoalbum" och välj och ladda upp innehållet på vanligt sätt. När du har gjort ditt inlägg och lagt allt innehåll, kan du ställa in sekretesskontroll för objektet.

4 Klicka på nedåtpilen längst ned till höger i stolpen. Välj din målgrupp föredra på snabbmenyn. Du kan välja att dela artikeln med allmänheten, din hela kompislista, eller utvalda vänner och vänner lista. Att dela objektet med en anpassad lista, välj "Anpassad" för att öppna Anpassad Privacy dialogrutan. I "Gör detta synligt för" väljer "som människor och listor." Skriv vännens namn eller listnamnet i inmatningsrutan. Klicka på "Spara ändringar" -knappen.

5 Klicka på den blå eller "Dela" knappen "Post". Facebook publicerar artikeln med dina valda sekretessinställningar, som gäller för alla delar av webbplatsen, inklusive din Facebook-vägg, nyhetsflöde, mini foder och några Facebook-grupper eller Facebook sidor.

Tips

  • Ändra sekretessinställningarna för objekt som du redan har postat genom att klicka på länken "Dela" under posten och följa ovanstående procedur för att ändra sekretessinställningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com