Hur man installerar ett PCMCIA-kort på en Dell Laptop

December 7

Hur man installerar ett PCMCIA-kort på en Dell Laptop


PCMCIA-kort ger laptop ägare med en snabbt och enkelt sätt att installera en rad av hårdvara, inklusive trådlösa modem, cellulära kort och nätverkskort. Dessa kort är utformade för att vara modulärt, och det är viktigt för bärbara ägare att veta hur man sätter i och tar dessa kort korrekt.

Instruktioner

1 Kontrollera din Dell laptop till att det har åtminstone en PCMCIA-kortplats. På många Dells bärbara datorer denna kortplats kommer att ligga på vänster sida av den bärbara datorn, nära baksidan av enheten. Tänk på att kortplatsen kan placeras någon annanstans, så se till att kontrollera sidorna, fram- och baksidan av din bärbara dator.

2 Tryck på avtryckaren bredvid PCMCIA-platsen för att ta bort alla enheter som redan finns i facket. Sätt enheten åt sidan eller placera den i din bärbara dator väska.

3 Ta din PCMICIA enheten ur förpackningen och skjut in det i PC-kortplatsen. Dessa kort är utformade för att passa in i den bärbara datorn bara ett sätt, så om kortet inte kommer att gå in i facket vända på det och prova det på andra sätt.

4 Sätt i installationsskivan som medföljde PCMCIA-enheten och kör installationsprogrammet för att installera programvaran.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com