Hur kontrollerar jag Power på en Mac G4 reservbatteri?

April 26

Alla bärbara datorer, som G4 iBooks, köras på både batteri och uttaget. Om du tänker på en lång resa där du är osäker på hur ofta du kan driva upp din bärbara dator, eller om du bara som att ha en reservdel, är ett reservbatteri ett smart köp. Däremot kan ett reservbatteri inte fungerar som det ska. För att kontrollera det, kan du ta bort din gamla batteriet från G4 iBook och sätta in den nya.

Instruktioner

1 Stäng av G4 iBook datorn och vänd den över på sin undersida.

2 Vrid batteriluckan, cirkeln med en indragen rad genom det, med myntet 1/4 tum från "Lock" ikonen till "Lås" -ikonen. Öppna batteriluckan.

3 Lyft upp batteriet ur fodralet. Placera ersättningsbatteri i fallet med läppen av batteriet är vänd mot batteriluckan. Tryck ned på det nya batteriet försiktigt tills det klickar på plats. Stäng dörren och vrid batteriluckan 1/4 tum mot "Lock" -ikonen.

4 Anslut din G4 iBook till ett eluttag och slå på den. Låt batteriet laddas helt och sedan koppla bort den från vägguttaget. Använd din Mac som vanligt för att testa hur länge ersättningsbatteri räcker. De flesta batterier räcker mellan två och sex timmar, beroende på hur många program som körs på datorn. Ladda din ersättningsbatteri genom att ansluta iBook tillbaka till strömkällan tills batteriikonen på skrivbordet är full.

5 Ta ut ersättningsbatteri från G4 iBook när du är klar testar den och placera det gamla batteriet tillbaka till din bärbara dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com