Hur vill kolla Sökord densitet

October 31

Hur vill kolla Sökord densitet


Jag är säker på att du har hört många framgångsrika bloggare säger att man måste ha ett sökord densitet ca 2% -5% för att bli framgångsrik på sökmotorer. Detta faktum är helt sant, men hur kontrollerar du sökord densitet? Läs vidare för att upptäcka hur lätt att kontrollera sökord densitet för att öka sökmotor trafik.

Instruktioner

1 Hur vill kolla Sökord densitet


När du är klar att skriva din artikel och avslutat sökordsoptimering, kontrollera sökord densitet genom att först få ett ord räkna med hela din artikel. En ordbehandlare kommer väl till pass här, eftersom de flesta av dem kommer med ett ord räkna verktyg. Om du använder Microsoft Word, gör ett ord räkna av din artikel genom att klicka på fliken "Verktyg" och sedan gå till "Räkna ord". En ruta ska dyka upp som visar det totala antalet ord i din artikel samt några andra praktiska uppgifter.

2 Hur vill kolla Sökord densitet


Nu måste du göra ett ord räkna av dina sökord eller fraser i artikeln för att kontrollera sökord densitet. Du kan antingen manuellt räkna hur många sökord i din artikel eller så kan du använda en ordbehandlare för att hitta de sökord, om ordbehandlare tillåter det. I Microsoft Word kan du enkelt se hur många gånger du har använt ett nyckelord genom att gå till "Redigera" -fliken och klicka på "Sök". När lådan dyker upp, skriv in sökord som du vill att processorn att hitta och bock "Markera alla föremål hittades i huvuddokument". Nu, klicka på knappen "Sök alla" och du bör se "Word hittade (antal här) poster som matchar kriterierna". Handy är inte det?

3 Hur vill kolla Sökord densitet


Nu till det roliga! Dags att komma ut som miniräknare och kontrollera sökord densitet. Gå vidare och använda den inbyggda i dator kalkylator om du måste. Dividera antalet gånger sökordet användes med antalet ord i din artikel. När du upptäcker svaret, multiplicera detta tal med 100 (Exempel: 40/1000 = 0,04 * 100 = 4%).

Tips

  • I den här artikeln jag använder Microsoft Office Word 2003, så instruktionerna kan vara en smula annorlunda från användare som använder andra Microsoft Word-versioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com