Hur man använder Ultimate Boot CD för Windows (UBCD4Win)

June 30

Hur man använder Ultimate Boot CD för Windows (UBCD4Win)


Ultimate Boot CD för Windows, eller UBCD4Win för kort, är en startbar CD-skiva som innehåller verktyg för Windows XP-användare kan använda för att återställa, reparera och diagnostisera en mängd olika dator fel och brister. Inrätta UBCD4Win är inte svårt och programmets anvisningarna på skärmen guidar dig genom processen.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare och hämta UBCD4Win programmet från UBCD4Win webbplats.

2 Dubbelklicka på UBCD4Win.exe filen som du hämtade för att köra den. Följ anvisningarna på skärmen. Inte installera programmet i en mapp eller katalog med mellanslag i mappnamnet.

3 Sätt in Windows XP-CD med SP1 eller SP2 i datorns skivenhet.

4 Lansera UBCD4WinBuilder.exe. Om det är första gången du har kört programmet, samtycker till användarvillkoren. Leta upp dina installationsfiler på cd-skivan. Enligt medieutbudet, klicka på "Skapa ISO-avbildning."

5 Klicka på "plug-ins" för att uppdatera och anpassa verktyg. Även om detta är valfritt, kan det vara mycket viktigt, beroende på hur du använder programmet senare. Välj anpassningar. När du är klar, klicka på "Close".

6 Klicka på "Build" för att börja bygga din UBCD återställningsskiva. Följ anvisningarna på skärmen och låta programmet bygga en ISO-bild. Vänta tills processen är klar.

7 Ladda CD-bränning program och bränna ISO som en bild. Det är viktigt att du använder "Bränn som bild" alternativet.

8 Starta om datorn med den nyligen brända cd i enheten. Du kanske behöver konfigurera ditt BIOS för att starta från CD. Om du har skapat återställningsskivan korrekt bör datorn starta upp UBCD4Win. Nu kan du använda olika verktyg för att reparera Windows XP-installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com