Hur man gör ett scenario "Civilization IV"

July 22

Hur man gör ett scenario "Civilization IV"


Sid Meiers "Civilization" är en tur-baserade strategispel av världsdominans för PC. Spelet först dök upp i 1991 och satte standarden för denna genre. År 2005 var den nuvarande versionen, "Civilization IV", släpptes och har sedan dess sålt i miljontals exemplar. Spelet har intuitiva spel, vilket gör det mycket tillgänglig för en mängd olika spelare oavsett erfarenhet med tidigare versioner av spelet. En funktion "Civilization IV" erbjuder spelare är förmågan att bygga sina egna scenarion och sedan spela vad de just skapat.

Instruktioner

1 Kör "Civilization IV" på din dator och klicka på "Single Player" och sedan "Custom Scenario."

2 Klicka på kartan du vill använda i menyn "Välj karta". Kartan du väljer avgör kartans storlek under spelets gång. Klicka på "OK" längst ned till höger på skärmen. Detta tar upp "Egen Spel" skärm.

3 Välj den typ av spelare som du vill ha i spelet. Din standard spelare kommer att laddas i första plats. De flesta av spelarna som standard "AI" eller datorspelare. Du kan även välja "Open", som gör det möjligt för andra aktörer att komma in ditt spel, eller "Stängd", som blockerar den positionen från att ha någon typ av spelare alls. Till exempel, om du vill spela mot två datormotståndare, skulle du lämna din standard spelare och de två spelarna som "AI" och välj sedan "Stäng" för resten av spelarna.

4 Hoppa över nästa rullgardinsmenyn; det är för spelaren nummer och, så länge du är nr 1, kommer det inte att ha någon inverkan på spelet.

5 Klicka på nästa meny och välja vilka civilisationen du vill att din spelare, och även alla andra aktörer, att vara. Nästa meny är direkt kopplad till civilisationen menyn och kan inte ändras. Den slutliga menyn ställer svårighetsgraden för varje spelare. Det bästa valet "Nybyggare" är det enklaste, "Gudom" som den svåraste.

6 Välj från menyn "Alternativ" i mitten av "Egen Spel" skärm. Välj sedan segern villkor du vill och klicka på "Starta" längst ner till höger på skärmen för att börja spela.

Tips

  • Spela några av de förinstallerade scenarier för att bekanta dig med scenariot spelet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com