Hur man installerar Microsoft Works på en Acer laptop

June 15

Hur man installerar Microsoft Works på en Acer laptop


Microsoft Works är en låg kostnad svit av produktivitetsprogram som medföljer många datorer. Eftersom Microsoft Works ingår ett kalkylprogram och ett program för att skapa dokument, kan du installera den på din Acer laptop som ett alternativ till den dyrare Microsoft Office och Word och Excel.

Instruktioner

1 Sätt en Microsoft Works installationsskivan i din Acer laptop. Efter en stund, laddar installationsskärmen. Klicka på "Nästa".

2 Klicka på "Ändra" för att välja en målmapp för Microsoft Works ska installeras i. Du kan också klicka på "Nästa" för att installera Microsoft Works i standardmappen.

3 Placera en check i rutan "Skapa en genväg på skrivbordet" för att ha en ikon för Microsoft Works placeras på skrivbordet. Alternativt, lämna rutan tom för att komma åt Microsoft Works på Start-menyn när du vill använda den. Klicka på "Installera". Installationsverktyget kopierar nödvändiga filer från Microsoft Works skivan till Acer laptop hårddisk.

4 Klicka på "Fortsätt" när "nästan klar" visas. Microsoft Works installerar olika extra tittare och omvandlare så att du kan visa andra typer av dokument.

5 Klicka på "OK" när installationen är klar.

6 Starta Microsoft Works med genvägen på skrivbordet eller från Start-menyn. När programmet startar, avtalet slutanvändaravtal (EULA) visas. Undersök villkoren i EULA. Om du accepterar villkoren, välj alternativknappen "Jag godkänner" och klicka på "Nästa".

7 Välj en alternativknapp för att ange om du är villig att ha Microsoft Works skicka kvalitets- och tillförlitlighetsdata om programvaran till Microsoft. Klicka på "Nästa".

8 Välj en alternativknapp för att ange om Microsoft Works bör hämta och installera uppdateringar från Internet automatiskt. Klicka på "Finish." Microsoft Works öppnas. Ansökan är klar att använda.

Tips

  • Dessa steg är specifika för Microsoft Works 9, den slutliga versionen av Microsoft Works och med 2010. Installationsprocessen för tidigare versioner av Microsoft Works kan skilja sig något.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com