Lexmark Toolbar fel

November 22

Lexmark Toolbar fel


Lexmark verktygsfält kan förenkla mycket av utskriftsinställningar och gör att du kan skriva ut med att trycka på en knapp. Men ibland kan det misslyckas med att leverera de önskade resultaten.

uppdatering verktygsfält

Uppdatering av Lexmark Toolbar till V.4 löser många frågor från tidigare versioner. Tillverkaren rekommenderar att ta bort äldre verktygsfält genom att trycka på Start, Kontrollpanelen, Program och avinstallera ett program. Installera V.4 från Lexmarks webbplats och slutföra alla begärda uppdateringar.

tryckfel

Verifiera fel orsakas inte av fastnat eller inget papper, frånkopplad Universal Serial Bus (USB) eller Ethernet-kablar eller nätverksanslutningsproblem. Verktygsfältet kommer inte ut från inbyggda applikationer. För att skriva ut dem, använda utskriftsknappen i ansökan. Om endast en del av sidan skrivs ut, kontrollera Val alternativet Print är avstängd genom att klicka Lexmark i verktygsfältet, Val och utskrift Tab. Avmarkera kryssrutan utskriftsval och klicka på OK för att avsluta.

schemaläggning frågor

Om utskrifts schemaläggning misslyckas, kontrollera datorn och skrivaren inte var avstängd eller i viloläge under den planerade utskriften. Kontrollera att du har loggat in på ditt konto och alla anslutningar var närvarande. Kontrollera ditt schema genom att klicka på Lexmark i verktygsfältet och sedan Val och schema. Kontrollera tid och datum på din dator för noggrannhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com