Hur får man en ActiveX-kontroll

November 28

ActiveX-kontroller är små tilläggsprogram som installerar till webbläsaren. ActiveX-kontroller kan krävas av olika anledningar, som att installera de senaste säkerhetsfunktionerna på din dator eller spela en 3-D animation film. Av säkerhetsskäl kommer din webbläsare varnar dig när du besöker en webbplats som kräver att du ladda ner ActiveX-kontroll. ActiveX-kontroll kan enkelt laddas ner efter att du ge din webbläsare tillstånd att fortsätta.

Instruktioner

1 Ta reda på om inställningarna för Internet Explorer Security är inställda på att fråga dig när du får ActiveX-kontroll från en webbplats. Klicka på "Verktyg" och öppna "Internetalternativ". Välj fliken "Säkerhet" och klicka på "Anpassad nivå ..." Rulla ned till "ActiveX-kontroll och plug-ins" och markerar alternativet "Inaktivera" under "Tillåt tidigare oanvänd ActiveX-kontroller för att köra utan prompt." Inaktiverar det här alternativet kommer att orsaka Internet Explorer för att informera dig innan ActiveX-kontroll hämtas. Du behöver inte vara inloggad från ett administratörskonto för att komma åt dessa säkerhetsinställningar.

2 Öppna webbplatsen där du uppmanas att hämta ActiveX-kontrollen. När du besöker en sådan webbplats kommer ett meddelande fack pop öppna i din webbläsare och du uppmanas att installera ActiveX-kontrollen.

3 Klicka på knappen "Install Missing Plugin" eller "Install ActiveX" visas på meddelandefältet bredvid meddelandet.

4 Vänta tills tillägg till installera på din webbläsare. Tryck på "F5" för att uppdatera webbsidan. Webbsidan kommer därefter ladda och du inte uppmanas att installera ActiveX-kontrollen längre.

Tips

  • Inte lägga till ett okänt ActiveX, eftersom det kan vara skadligt och utlösa förödelse på din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com