Hur man installerar en FireWire-kort

November 16

En FireWire-kortet kan du överföra digitala filer från vissa enheter till datorn med hastigheter på 400 Mbps. Eftersom du inte kan koppla upp en videokamera direkt till datorn, kan en FireWire-kortet kommer väl till pass. Det gör att du kan överföra filmer från videokameran direkt till datorn, där du ytterligare kan redigera filmerna.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och koppla bort den från väggen.

2 Ta sidopanelen av datorn.

3 Leta upp en tom PCI-kortplats på moderkortet. Dessa är i allmänhet vita och finns längst ner till vänster sida nära baksidan av moderkortet. Du kan visuellt matcha storleken på guld pluggar på FireWire-kortet till PCI-kortplatser för att vara säker.

4 Använd en skruvmejsel för att ta bort enda skruv i den lilla metall PCI facket.

5 Installera FireWire-kortet i PCI-platsen ordentligt.

6 Använd skruvmejsel för att byta ut skruven från PCI metallhöljet och tillbaka sidopanelen på din dator.

7 Anslut datorn tillbaka in i väggen och slå på den för att slutföra installationen av FireWire-kortet.

Tips

  • Om du har ett antistatiskt handledsband, bär det att ta bort statisk under denna operation. Om du inte har ett trycker metall innan du rör på insidan av din dator för att eliminera någon elektrisk laddning när man rör på insidan av din dator.
  • Kontrollera att du har installerat FireWire-kortet korrekt, klicka på "Start" och skriv "Enhetshanteraren" i sökrutan. Klicka på länken "Enhetshanteraren" i resultaten. Du bör se en "IEEE 1394 Bus" controller i listan. Om du inte gör det, kan du behöva upprepa dessa steg för korrekt FireWire-kort installation.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com