Hur man gör telefonsamtal via datorn & Mic

July 22

Hur man gör telefonsamtal via datorn & Mic


Internet transformerade kommunikation med sin förmåga att skicka och ta emot text, bilder, ljud och video till en dator i världen med lämplig anslutning. Du kan chatta med text via snabbmeddelanden, interagera i virtuella världar med tredimensionella världar och samtala med röst i ljudchattrum. Du kan även ringa till vanliga telefoner utan att ha en telefonlinje så länge du har rätt utrustning.

Instruktioner

1 Anslut headsetet till datorn antingen via en USB-port eller via hörlurar och mikrofon portar. Men du kan också använda en separat hörlurar och mikrofon, headsetet kombinerar både i ett paket och håller mikrofonen nära munnen så att du låter bättre under samtalet.

2 Ladda ner, installera och köra en anropande program som Skype. Du måste registrera dig för ett konto.

Sådana program låter typiskt du ringa till andra användare av samma program för gratis. Samtal till fasta telefoner eller mobiltelefoner, kräver dock en liten avgift, som vanligtvis är densamma oavsett om du ringer ett lokalt telefonnummer eller ett i ett annat land.

3 Följ installationsanvisningarna för att testa din hörlurar, mikrofon och ringa förmåga. När du är klar definierar inställningar, visas programmets huvudfönster.

4 Klicka på "Ring samtal" eller liknande för att visa en telefonens knappsats.

5 Ange riktnummer och telefonnummer att ringa genom att klicka på knappsatsen eller genom att klicka på markören i sifferrutan och skriva in numret. (Ange inte "1" för långdistanssamtal.) När du har angett hela numret genom att trycka på "Enter" eller klicka på "Ring" för att slå numret och placera samtalet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com