Hur man köper Vonage VoiP

June 16

Vonage är en omfattande VoIP (Voice over Internet Protocol) tjänsteleverantör med en produkt kit för att göra det möjligt för lokala och långväga telefonsamtal. Surfa på Internet för att läsa recensioner om VoIP service och lär dig hur du kan använda Vonage VoIP för att förbättra din verksamhet och tillgodose personliga behov.

Instruktioner

1 Besök Vonage webbplats (www.vonage.com).

2 Ring gratisnummer 1-800-980-1455 noterat på hemsidan för webbplatsen. Prata med Vonage kundvård representant och begära en anslutning. Svara på enkla frågor via telefon och beställa en Vonage kit.

3 Eller av Vonage tjänsten på nätet via hemsidan. Du hittar en länk "sign up" på hemsidan. Klicka på det och fortsätta att köpa Vonage tjänst på nätet.

4 Välj en plan. Den registreringsprocessen för närvarande gör det möjligt att välja fyra typer av planer beroende på vilken tjänst funktioner och kostnad. Du har två alternativ i bostäder tjänster och ytterligare två för företag. Välj någon beroende på din budget och användning. Klicka på "Fortsätt".

5 Konfigurera linjer innan du fortsätter. Välj ett befintligt telefonnummer som du vill konfigurera med din nya VoIP-anslutning. Alternativt kan du även ange ett nytt nummer som tilldelas av Vonage. Välj stad och riktnummer från rullgardinsmenyn. Klicka på "Fortsätt".

6 Välj den maskinvara du vill använda med din Vonage VoIP. Vonage har stillaliggande med flera hårdvarutillverkare från Motorola, Uniden, VTech, D-Link, etc. och även har sin egen Vonage telefon. Se de tekniska specifikationerna för varje och välja en beroende på din budget. Klicka på "Fortsätt".

7 Fyll i kontoinformation. Ange ditt fullständiga namn, befintliga telefonnummer, befintlig e-postadress, Internet-leverantör och välja ett lösenord.

8 Fortsätt till 911 aktivering. Här anger information så att du kan rutt dina nödsamtal såsom 911 att söka närmaste hjälp från ditt hem eller kontorsadress. Ge postadressen detaljer och klicka på "Fortsätt".

9 Ange kreditkortsinformation och kontrollera faktureringsinformation. Transporten kommer att skickas till den adress som du angav i steg 8. Se till att det inte finns några skrivfel. Om så är fallet, gå "tillbaka" och åtgärda felen. Du bör få ett e-postmeddelande på din leverans efter ditt kreditkort är godkänd och din begäran behandlas.

Tips

  • Ring avgiftsfritt nummer innan du beställer och se om du uppfyller kraven för eventuella rabatter med hjälp av en viss kreditkort.
  • Be om kampanjer och erbjudanden på serviceplaner.
  • Var noga med att välja rätt hårdvara beroende på vilken typ av din användning. Till exempel kommer Motorola hårdvara med en router.
  • Läs villkoren för Vonage innan du bekräftar och klicka transporten info.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com