Hur får man en ny produktnyckel för Microsoft OS

December 26

Hur får man en ny produktnyckel för Microsoft OS


Stund kan lämna dig med en sjunkande känsla som att veta att du behöver produktnyckeln för operativsystemet Windows, men du har ingen aning om var att hitta den. Detta kan bero på att du har förlorat målet den ursprungliga skivan kom i eller på grund av Windows kom förinstallerat på datorn. Den goda nyheten är, om du fortfarande har den ursprungliga skivan, även utan fallet kan du begära en produktnyckel från Microsoft för bara $ 10.

Instruktioner

Förinstallerade eller Retail?

1 Ta reda på om din Windows-operativsystemet kom förinstallerat på datorn eller om du köpte den detaljhandeln.

2 Kontakta den ursprungliga tillverkaren av datorn för att begära en ny Windows-produktnyckel om det kom förinstallerat. Om de inte kan tillhandahålla det, gå vidare till steg 3.

3 Ring Microsofts supportnummer (800) 836-5700, om du köpte Windows på en detaljhandelsanläggning. Följ kundtjänst menyn för att komma till en kundtjänst; ge honom eller henne med ditt namn, e-postadress och telefonnummer och förklara att du har en ursprunglig kopia av Windows, men är i behov av en produktnyckel. Representanten kommer att be om dina kreditkortsuppgifter för att fakturera dig $ 10, läsa din nya produktnyckeln till dig, vänta medan du skriver det i aktiveringsfönstret, sedan överföra dig tillbaka till ett automatiserat centrum för att slutföra aktiveringsprocessen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com