Hur man sparar ett dokument från ord till en CD

April 27

Ibland måste du spara dina dokument på något annat än en hårddisk, till exempel en CD. Ordet är computing mest populära och vanliga ordbehandlare och kan tillåta dig att spara på en CD istället för hårddisken. Efter dessa enkla steg kan du spara på flyttbara media som du väljer.

Instruktioner

Word to Go

1 Slutföra dokumentet. Med kör Word, fyll dokumentet och stavningskontroll det. Om du använder en CD-R du har bara en chans, så att dokumentet så bra som det kan vara.

2 Spara till skrivbordet. Spara dokumentet på skrivbordet för att underlätta att hitta den igen.

3 Sätt i en CD-R eller CD-RW. Med hjälp av en CD-R (inspelningsbar) kan du skriva till CD en gång. CD-RW (återskrivbar) kan du skriva till disken flera gånger. Välj vilket som är rätt för dina behov och sätt in den i CD-R, CD-RW eller DVD-R-enhet.

4 Bränn CD i Vista. Om du använder Windows Vista, välj "Dator" och sedan "mappar" och sedan klicka på pilen bredvid "Dator" för att utöka listan över lagringsenheter på din dator. Dra filen till CD / DVD-enhet och välja antingen "Styrde" eller "Live File." De dokument sparas nu på CD.

5 Bränn CD i XP. Om du använder Windows XP, välj "Den här datorn" och sedan på "Visa" i rullgardinsmenyn väljer du "Explorer-fält" och välj sedan "Filer." Klicka de filer du vill kopiera och dra dem till CD / DVD-enhet. Dubbelklicka på CD / DVD-enhet och under "CD-skrivningsaktiviteter" välj "Skriv dessa filer till CD." De dokument sparas nu på CD.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com