Hur man installerar Call of Duty-spel

April 26

Call of Duty-serien är första person shooter spel. Det finns åtminstone fem Call of Duty spel som du kan köpa och spela på din dator. Generellt kommer du att spela en soldat som har att utföra krigsrelaterade mål med hjälp av en mängd vapen och andra verktyg.

Instruktioner

1 Sätt din Call of Duty spelskivan nr 1 i CD facket. Installationsskärmen ska starta automatiskt.

2 Gå till "Den här datorn" om ditt spel installationsskärmen inte visas. Du bör kunna aktivera spelet genom att dubbelklicka på CD-enheten som du bara lägga den i.

3 Välj en katalog för spelet. Standardkatalogen ska vara bra, men om det inte fungerar, kan det bero på datorns huvudsakliga hårddisk heter något annat än "C:" enheten. Sätta rätt bokstav i och detta bör lösa problemet.

4 Fyll i din spelets installation kod, som bör vara på baksidan av CD-fodral. Klicka på knappen för att starta installationen. Installationsskärmen kan be dig att sätta in andra skivor vid olika tidpunkter, så se till att du håller dem till hands för att spara tid. När installationen är klar, kommer "Disc 1" brukar vara den som du använder för att spela.

Tips

  • Kontrollera systemspecifikationer på sidan av ditt spel rutan för att se till att din dator kan köra den version av Call of Duty du har.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com