Hur Refill Epson T5845

April 25

Hur Refill Epson T5845


Epson Picture fotoskrivare kan du skriva ut färgrikt, vibrerande fotografier direkt från din hemdator. Om dina utskrifter bleknar eller skrivaren skriver inte ut alls, är det förmodligen dags att byta ut bläckpatronen. Att följa stegen nedan kommer att säkerställa framgång i att ersätta bläckpatroner i alla Epson Picture fotoskrivare i 200-serien.

Instruktioner

1 Kontrollera att Picturefotoskrivaren är påslagen men inte skriver ut. Oförmågan att skriva ut signaler om att bläckpatronen behöver bytas ut. Håll din Picture 200 Series Printpack, som innehåller en ny bläckpatron och fotopapper i närheten, liksom det kommer att behöva sättas in så snart den tomma patronen avlägsnas från skrivaren.

2 Öppna bläckpatronsluckan på baksidan av Picturemate.

3 Leta reda på spaken kassetten och skjut den till vänster sida av skrivaren. Försök inte att ta bort den tomma bläckpatronen tills spaken har flyttats.

4 Ta bort den tomma patronen genom att dra den rakt ut ur skrivaren. Placera den på pappershandduk för att undvika färgning möbler.

5 Avlägsna färskbläckpatronen från dess tätning utan att vidröra det gröna chipet ligger längs den övre sidan.

6 Skjut patronen i det öppna facket med etiketten uppåt.

7 För spaken åt höger till det låsta läget för att säkra kassetten.

8 Stäng skrivarluckan.

9 Förfoga över den gamla bläckpatronen ordentligt. Destruktionsmetoder varierar beroende på plats; kontrollera dina lokala listor för återvinningsanläggningar, och se om de kommer att acceptera patronen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com