Hur Synkronisera Twitter och Facebook

April 28

Twitter och Facebook fortsätter att vara de två mest besökta sociala nätverk på Internet, enligt Alexa trafik betyg.

Du kan synkronisera dina Facebook och Twitter statusuppdateringar genom att använda en socialmediehanteringstjänst. Dessa webbplatser tillåter användare att uppdatera sin status på dussintals sociala nätverk från en central plats. Användarna behöver bara ange inloggningsinformationen för sina Twitter och Facebook-konton att börja publicera synkroniserade statusuppdateringar.

Instruktioner

1 Skapa ett konto på en social media management webbplats. Några av de mest populära inkluderar Ping.fm (ping.fm/), HelloTXT (hellotxt.com/) och HootSuite (hootsuite.com/signup?planId=1). Ange ett användarnamn, lösenord och all annan information som efterfrågas i de utsedda former. Klicka på knappen "Skapa konto", och platsen kommer automatiskt att logga in dig på ditt nya konto sida.

2 Klicka på "Lägg till sociala nätverk" på ditt konto huvudsida. Klicka på länken "Facebook" från listan av sociala nätverk. Ange ditt Facebook användarnamn och lösenord, och klicka sedan på "Länka konto" -knappen. De exakta namnen på knapparna varierar från plats till plats, så kontrollera webbplatsens supportavdelningen för detaljerna.

3 Klicka på knappen "Lägg till sociala nätverk" igen och välj "Twitter" från listan över nätverk. Ange ditt användarnamn och lösenord. Klicka på knappen "Tillåt" när Twitter frågar om du vill ha en utanför program för att uppdatera ditt konto.

4 Skriv en statusuppdatering i "Update" fält på kontots huvudsida. Klicka på "Uppdatera" knappen och vänta flera minuter. Logga in på ditt Facebook och Twitter sidor som du normalt skulle kontrollera att uppdateringen nådde båda kontona.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com