Hur man blir skickliga på Solid Works

August 23

Hur man blir skickliga på Solid Works


Solid Works är tredimensionell modellering programvara som används av ingenjörer och konstnärer att skapa tolkningar av nya konstruktioner på datorer. Allt från mekaniska anordningar till byggnader till bilar till temapark rider kan skapas i Solid Works så länge användaren har tillräckligt med kunskap om programvaran så att den fungerar som önskat. Att bli skickliga på Solid Works kräver timmar tillbringade arbetar i och använda programvaran samt forska sina uppgifter genom hjälp böcker och forum.

Instruktioner

1 Delta i online-Solid Works diskussionsforum (se Resurser), där du kan kommunicera med andra användare om dina problem. Emissioner som orsakar dig problem och lösningar som du har hittat. Samla genvägar och lösningar från andra användare på att arbeta i programmet.

2 Sök med hjälp av en online-sökmotor som Google eller Yahoo för utstationerade videor och artiklar som rör vissa Solid Works ämnen. Youtube (se Resurser) är en populär video-hosting webbplats som har videor som gjorts av Solid Works designers och användare som förklarar hur man utför vissa funktioner i mjukvaran.

3 Besök läranderesurser sida Solid Works officiella hemsidan för länkar till tutorials, tips och tricks för att vara en bättre Solid Works användare.

4 Registrera dig för en Solid Works klass på din lokala community college. Universitet som använder Solid Works som officiell modelleringsprogram ofta kommer att erbjuda kurser i dess användning för inkommande studenter med liten eller ingen exponering för programvaran.

5 Använd Solid Works manual eller Solid Works uppslagsbok när du arbetar genom dina projekt. Slå upp ämnen som du fokuserar, såsom prägling, borrning eller skissa, för att se om det finns enklare sätt att göra funktioner än det sätt du har hittat eller undervisades.

6 Tillbringa tid i mjukvaran leka med olika verktyg och funktioner utanför ett verk eller klass projekt. Starta en fräsch, ny fil där du kan trycka på knappar och göra misstag utan konsekvens till tidigare arbete. Använd knappen Hjälp funktionen i programvaran när du stöter på ett kommando som inte fungerar eller vars funktion du kan inte omedelbart identifiera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com