Hur ta reda på om någon Hacka din MySpace

December 14

Hur ta reda på om någon Hacka din MySpace


Även Myspace har förlorat en del av Internet rampljuset på Facebook och dess 750 miljoner användare, musik-centrerad socialt nätverk fortfarande har över 100 miljoner medlemmar från och med dagen för offentliggörandet. Om du är medlem Myspace, kanske du har märkt en tillströmning av kapade Myspace konton, vilket resulterar i kommentar spam, ändrade inställningar och andra tecken på en hackad konto. Genom att känna till de olika tecken och symtom, kan du snabbt identifiera problemet och ändra ditt lösenord för att snabbt återta kontrollen över din Myspace-konto.

Instruktioner

1 Försök att logga in på ditt MySpace-konto med ditt vanliga användarnamn och lösenord. Om lösenordet inte fungerar, använd "Har du glömt ditt lösenord" och återställs till ett lösenord som är svårare att gissa. När någon hackar ditt konto, ändra ditt lösenord är en av de första punkterna på hans lista, eftersom det ger honom mer tid att kapa din konto.

2 Navigera till dina vänners Myspace konton och skura sina synpunkter för meddelanden från din profil som du aldrig skickat. Hackare använder ofta Myspace konton för att skicka spam på dina vänners väggar i hopp om att dina vänner tror du skickar en säker länk. Om du vet att du inte kommentera, var det en hacker.

3 Ladda din Myspace-meddelanden och titta igenom "Skickat" mapp. Hackare använder privata meddelandesystemet på samma sätt som de lämnar kommentarer om dina vänners profiler - att locka dina vänner att klicka vad de anser vara legitima länkar som skickas från en betrodd källa.

4 Läs igenom din profilinformation för att se om något har ändrats. En hackare kan ändra en del av din personliga information, intressen och bilder så att de återspeglar de annonser och bedrägerier som han använder ditt konto för.

5 Kontrollera din e-post om du inte kan komma åt ditt konto. Eftersom nätfiske är ett brott mot de Myspace villkor och avtal, varvid varje konto fångas används för nätfiske eller bedrägerier automatiskt frysas med ett meddelande skickas till din e-post. Att återinföra ditt konto, måste du följa instruktionerna i meddelandet för att rapportera dataintrång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com