Lägga till Flash FLA-filer till en sida i Dreamweaver CS4

December 11Vägen Dreamweaver hanterar bädda Flash-video (i .fla format) till en sida har ändrats i Adobe Dreamweaver CS4. Det är fortfarande mycket lätt att göra, men nu är det överensstämmer med webbstandarder. Här är hur man gör det.

Instruktioner

1 Video från kameror, telefoner och andra enheter kan omvandlas till FLA-filer med hjälp av Adobe Flash CS4 Video encoder. Avkoda i förväg om du vill använda Progressivt nedladdad eller Streaming att spela upp videon. Om du väljer streaming, vara säker på att du har en server som är en Flash Media Server.

2 Öppna en sida i Dreamweaver och placera markören där du vill att videoinsättningspunkten att vara.

3 Välj Infoga> Media> FLV. En dialogruta Infoga FLV öppnas. Besluta om att göra Video typ progressiv nedladdning eller streaming. Välj huden du vill ha för spelaren och ställ en bredd och höjd. Om du vill Auto Play eller Auto Rewind, välja lämpliga kryssrutor. Klicka på OK.

4 Spara sidan. Använd Live View eller förhandsgranska filen i en webbläsare för att se videon.

5 I denna process ser du ett meddelande från Dreamweaver talar om att du måste spara beroende filer swffix_modified.js och expressinstall.swf i manusmappen. Klicka på OK för att göra detta. När du laddar upp sidan till servern, ladda upp HTML-sidan, The FLA fil och manusmappen.

Tips

  • En progressiv nedladdning kommer att fortsätta att ladda ner under uppspelning. Dessa filer spela på någon server.
  • En strömmande video tillåter användaren att flytta spelhuvudet runt för att söka en viss plats. Det måste finnas på en Flash Media Server.
  • Det fanns en "aktivt innehåll" skript i äldre versioner av Dreamweaver som krävs för Internet Explorer-användare att acceptera aktivt innehåll för att se filmen. Det är borta i CS4 version av Dreamweaver.
  • OBJECT taggen används nu för att bädda in filmen, snarare än den föråldrade EMBED taggen.
  • Express Installer script ger dig en på plats Flash Player installation på din webbsida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com