Hur du kopierar bilder till en Craigslist Ad

December 17

Hur du kopierar bilder till en Craigslist Ad


Du kan kopiera bilder till en Craigslist annons lätt. Folk kommer då att kunna se vad du säljer, så de kommer sannolikt att vara mer intresserade av att kontakta dig. Craigslist kan vara ett bra sätt att sälja varor lokalt, särskilt de som är för stora för att leverera. Kunderna kan plocka upp föremål från dig istället, eller så kan du ordna plocka upp eller leverans själv.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" typ "scan" i automatiskt sökrutan och klicka på "Windows Faxa och skanna" om du vill skanna en bild på din dator. Om du inte behöver skanna en bild, hoppa till nästa steg. Slå på en installerad skanner och klicka på "Ny Scan" i övre vänstra delen av fönstret. Följ stegen på skärmen för att skanna en bild.

2 Fäst en installerad kameran till datorn med en USB-kabel och öppna ditt foto importera program om du vill kopiera bilder som du har tagit på en kamera till datorn. Om du inte behöver importera bilder, gå vidare till nästa steg. Om du inte har ett foto importera program, ladda ner Windows Live Photo Gallery. Detta är en gratis fotoredigering och programledning från Microsoft (se Resurser).

3 Öppna webbläsaren och gå till Craigslist webbplatsen. Klicka på "post till platsannonser" i det övre vänstra hörnet på sidan.

4 Klicka på "till salu", eller alternativt klickar du på den typ av inlägg du vill skapa från listan. Följ stegen på skärmen för att slutföra kategorisera dina uppgifter.

5 Klicka på "Lägg till / redigera bilder." Klicka på "Bläddra ..." för att lägga den första bilden. Bläddra till platsen för den första bilden du vill lägga till noteringen genom att klicka på filen och klicka på "OK".

6 Klicka på nästa "Bläddra ..." för att lägga till en annan bild. Följ samma steg för att lägga till fler bilder till annonsen.

7 Skriv den information som krävs för annonsen, inklusive poster för "inlägg titel," "Svara till" och "Boknings Beskrivning." Tillsätt "pris" och "specifik plats" för att ge potentiella kunder mest information.

Tips

  • Om bilderna är för stora för att ladda upp eller tar för lång tid att ladda, kan du använda Windows Live Photo Gallery för att redigera dem (se Resurser). Öppna en bild med programmet, högerklicka på den och klicka på "Ändra storlek ..." Välj en mindre storlek från rullgardinsmenyn och klicka på "Ändra storlek och spara." Försök att ladda upp bilden igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com