Hur man kommer igång med Animoto

March 24

Hur man kommer igång med Animoto


Animoto är en enkel att använda webb app som hjälper dig att skapa en video från dina egna bilder. Animoto kommer att lägga musik till video och skicka dig en kopia eller lägga upp den på nätet i ett antal olika sätt. Det finns betalda planer, men du kan göra 30-sekunders video gratis. Här är hur man kommer igång.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett konto på Animoto webbplats. Ge dem din e-post, skapa ett lösenord och berätta vem du är. De kommer också att be din födelsedatum, som är lite udda, men du kan inte registrera dig utan att ge ett datum.

2 Klicka på knappen för att skapa en ny video. Om du försöker den ut och vill göra en gratis video först för att se hur det fungerar, kontrollera Animoto Kort knappen.

3 Berätta Animoto var att få dina bilder. Du kan ta dem från datorn, en annan webbplats som Flickr, Facebook och Picasa eller välja från deras bibliotek med bilder.

4 Om du bestämmer dig för att få dina bilder från en annan webbplats du kommer att skickas dit för att välja bilder. Tänk på att du bara har 30 sekunder att fylla om du skapar en gratis video.

5 Du kan ordna bilderna under bildurvalsprocessen genom att dra och släppa dem.

6 Hur man kommer igång med Animoto

Nästa du lägga till musik. Du kan använda din egen eller välja från deras bibliotek.

7 Du har nu bilder och musik. Klicka på Spara och fortsätt. Du kan fortfarande gå tillbaka och göra ändringar om du vill.

8 Hur man kommer igång med Animoto

Det finns några anpassade alternativ nästa. Gör dina val där och klicka på Fortsätt.

9 Hur man kommer igång med Animoto


Ge din video en titel och skriva en beskrivning. Klicka sedan på Skapa video. Det tar ett tag för det hela att sättas ihop.

10 Hur man kommer igång med Animoto


När videon är klar kan du förhandsgranska den. Under förhandsgranskningen finns ett antal alternativ för vad som kan göras med videon. Du kan remixa den, e-posta det, post eller visa det, ladda ner den, skicka den till YouTube, uppgradera till DVD-kvalitet eller kolla in alternativen för iPhone.

11 Hur man kommer igång med Animoto


I detta exempel jag har valt alternativet Post / Bädda och valde att lägga upp video till Facebook. En Facebook-sida öppnas och jag klickade bara en knapp för att lägga upp videon till min profil.

12 Animoto bara ger dig en smak med dess fria alternativ. De betalda planerna ingår en allt-pass för $ 30 per år, som låter dig göra obegränsade fulla längd filmer (med en $ 5 extra kostnad om du vill DVD-kvalitet) eller en professionell plan för $ 249 per år (när detta skrivs). Den verkliga försäljningsargument för mig med denna plats var användarvänlighet. Allt är klart och tydligt; det är inga problem att förstå vad du behöver göra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com