Hur man ställer in en Att göra-fältet i Outlook 2007

November 15

Hur man ställer in en Att göra-fältet i Outlook 2007


År 2007 Microsoft uppdaterat sin Office Suite med ett nytt utseende och dussintals nya funktioner. En av de nya funktionerna som infördes i Outlook 2007 var att göra-bar, som låter dig organisera och se alla de uppgifter du behöver för att slutföra. Du kan använda att göra fältet för att visa alla uppgifter, möten och e-post som behöver din uppmärksamhet. När du har din Att göra-fältet på rätt inställning, använder den för att hålla dig organiserad är lätt.

Instruktioner

1 Välj "Att göra-fältet" post i menyn "Visa" och välj "Normal" från undermenyn. Att göra-Bar visas på den högra sidan av Outlook inkorg.

2 Lägg till ett möte i Att göra-fältet genom att klicka och dra ett e-post eller en uppgift från huvud Outlook skärmen till ett datum att göra kalendern. Fyll i uppgifter om din utnämning och klicka på "OK".

3 Lägg till en ny uppgift till att göra Bar genom att klicka på Uppgifter området och skriva en post. "Enter" kommer att begå din uppgift och flytta den till avsnittet "Idag" av uppgifter området. Högerklicka på den nya uppgiften att redigera och lägga till information.

4 Använd kategorier för att organisera dina uppgifter med ett färgkodat prioriteringssystem. Högerklicka på den lilla rutan bredvid en uppgift och välj "Alla kategorier" i menyn för att öppna "Färgkategorier" fönstret. Anpassa kategorier genom att välja en kategori för att redigera och trycka på knappen "Byt namn", eller lägga till en ny kategori med "Ny" -knappen.

5 Tilldela uppgifter en färgkategori genom att högerklicka på uppgiften och välja en kategori på snabbmenyn.

6 Markera objekt på din att göra Bar komplett genom att högerklicka på objektet och välja "Mark Complete."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com