Hur man skapar en kontinuerlig PowerPoint Show

March 7

Hur man skapar en kontinuerlig PowerPoint Show


En av de vanligaste sätten att visuellt förbättra något meddelande är genom användning av PowerPoint-presentationen (eller visa). Det är ofta en stapelvara på affärsmöten, lektioner, säljpresentationer, mässor och även gudstjänster. Ofta bilderna i en PowerPoint-show är utformade för att komplettera en högtalare och någon (kanske till och med högtalare) kommer vanligtvis att vara ansvarig för att föra bilderna på kö. Men när en PowerPoint show är konstruerad för att köras kontinuerligt utan behov av stränga tider, kommer rätt PowerPoint inställningar måste aktiveras i förväg.

Instruktioner

Konfigurera din show att köras kontinuerligt

1 Öppna presentationen fil i PowerPoint.

2 Från fliken Bildspel, välj Konfigurera bildspel i gruppen Konfigurera.

3 I Set Up Show i dialogrutan Visa inställningar avsnittet, enkelklicka för att placera en bock bredvid "Loop kontinuerligt tills Esc".

4 Gör ytterligare anpassningsalternativ som behövs och klicka på OK för att godkänna alla ändringar och stänga Ställande Visa dialogrutan.

5 Klicka på "Från början" i "Starta bildspel" grupp på fliken Bildspel för att köra showen från toppen. Det kommer hela tiden att spela utan avbrott tills du träffar Escape (Esc) knappen på tangentbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com