Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements

March 10

Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Adobe Photoshop Elements har tre redigeringslägen. Full Redigeringsläge är den mest liknar Professional Adobe Photoshop, men utan en hel del av verktygen. Quick Fix läget går det lätt att använda skjutreglage för de mest populära redigeringsfunktioner (se min artikel om Quick Fix Mode). Guidad Edit Mode är för nybörjare och ger enkel att använda "guider" med steg-för-steg-instruktioner. Guidad redigering kan användas för många redigeringsfunktioner och vissa projekt funktioner som foto Merge och Merge Face. I denna artikel kommer jag att explorer några av de mer populära guidade redigera val att ge dig en uppfattning om hur man använder guidade redigeringsläge. Om du är ny på bildredigering detta är ett bra ställe att börja experimentera.

Instruktioner

1 Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Starta Adobe Photoshop Elements och öppna en bild för redigering. Lägg märke till att under EDIT knappen till höger som du har tre val. Klicka på guidade för att öppna Guidad redigering meny med val.

2 Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Guidad redigering menyn är på den högra sidan av skärmen. Det finns fem typer eller kategorier av redigeringar. Det finns grundläggande redigeringar som beskärning och färgförändringar. Det finns också komplicerade ändringar som att ta bort en färgskiftning eller skönhetsfel. När du väljer ett val, kommer en steg-för-steg guide öppna upp för varje redigering ger dig med verktyget och den hjälp du behöver för att använda den på rätt sätt. Valet "Guide för Redigera ett foto" kommer att leda dig igenom alla ändringar steg för steg från beskärning till färgstick korrigering

3 Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Låt oss först titta på ett enkelt redigera som beskärning. Lägg märke till att du kan välja din "före och efter" vy längst ned på skärmen. Jag tycker att det är mycket bra att ha före och efter visa tillgängliga medan du gör några ändringar. När du väljer SKÖRD du kommer att se en beskärningsruta i "efter bilden låda" som du kan justera genom att välja handtagen på beskärningsrutan. När du klickar på DONE bilden beskärs. Kom ihåg att spara det till ett nytt filnamn så att du inte skriver över den ursprungliga.

4 Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Komplicerade redigeringar som färgstick korrigering är lätta att göra med Guidad redigering. En färgskiftning är när det finns en oönskad färgskiftning i en bild. Titta på bilden till vänster. Den har en liten magenta rösterna. Detta berodde på en underlåtenhet att vitbalansen korrekt under bildtagning. För att korrigera detta har jag helt enkelt att följa instruktionerna och välj pipettverktyget. Du kommer att se det visas när du flyttar musen över EFTER bilden. Genom att helt enkelt identifiera den rena vita av bilden, är gjutna bort automatiskt. Efter bilden ser mycket bättre och mer naturligt. Om det inte finns en ren vit i bilden, välj den mest öppna neutralt grått.

5 Hur man använder Guidad redigering i Adobe Photoshop Elements


Det finns många andra typer av guidade redigeringar tillgängliga. Du kan fixa fläckar och retuschera foton med plats helande borstar. Du kan också sammanfoga foton ihop till en bild. Du kan rotera och räta bilder och även justera hudtoner. Experimentera med alla de olika guidade redigeringsfunktioner för att få en känsla för vad du kan och inte kan göra. Du bör prova "Guide för att editera bilder" först, vilket kommer att leda dig steg för steg genom alla funktioner. Kom ihåg att du inte gör några ändringar i de faktiska bilder förrän du sparar dem.

Tips

  • Använd alltid kopior av bilder för att bevara integriteten i din bildarkivet.
  • Spara alltid ett nytt filnamn så att du inte råkar skriva över originalet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com