Min MSN Hemsida har fastnat på franska

January 27

Min MSN Hemsida har fastnat på franska


När din MSN hemsida eller någon annan webbplats du försöker visa är att visa endast franska, är det oftast inte att något är fel med platsen. Du kan se konstiga och förvrängda tecken utöver de franska ord. För att lösa problemet genom att ändra webbläsarens inställningar till engelska. Du kan manuellt ändra inställningarna för språk i din webbläsare på under en minut.

Safari

Ändra språkalternativ inom Safari genom att klicka på kugghjulet som representerar inställningsmenyn och välj "Inställningar". Klicka på "Utseende" -fliken och leta reda på "Standardkodning" rubrik. Välj språk i rullgardinsmenyn och stäng fönstret för att spara dina alternativ. Navigera till MSN hemsida för att se till att språkinställningarna har uppdaterats.

Internet Explorer

Du kan ändra alternativen för Internet Explorer språk genom att klicka på ikonen Verktyg längst upp i webbläsaren och välja "Internet-alternativ." Klicka på knappen "Språk" längst ner på fliken "Allmänt". Klicka sedan på knappen "Add" och välj "English (USA) [en-US]" alternativet. Klicka på "OK." Klicka på någon franska notering i "Språk" rutan och klicka på knappen "Ta bort". Klicka på "OK." Bekräfta och spara alla ändringar genom att klicka på "OK" -knappen på menyn "Internet-alternativ" för att spara alla ändringar.

Mozilla Firefox

Klicka på menyn "Verktyg" och välj "Alternativ". Klicka på fliken "Innehåll" och klicka på knappen "Välj". Välj språk i listrutan och klicka på knappen "Lägg till". Klicka på det språk du vill ta bort och klicka på knappen "Ta bort". Klicka på "OK" -knappen för att avsluta och spara ändringarna.

Google Chrome

Klicka på skiftnyckel på toppen av Chrome för att ändra din webbläsares inställningar och välj "Alternativ". Klicka på "Under huven" länken och leta reda på "Web Content" rubrik. Klicka på "Språk och stavningskontroll inställningar" -knappen. Klicka på "Lägg till" för att lägga till ett nytt språk. Klicka på "X" bredvid franska för att ta bort den från listan med språk. Alla dina inställningar sparas automatiskt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com