Hughesnet Vs. roadrunner

May 23

Hughesnet Vs. roadrunner


RoadRunner och HughesNet är typer av Internetleverantörer. RoadRunner är optimerad för installation och användning i stadsområden, och HughesNet är främst avsedd för landsbygden utan tillgång till andra typer av Internet.

Teknologi

RoadRunner använder kabel-baserade Internet nätverksteknik. HughesNet använder ett satellitbaserat teknik Internet nätverk.

nedladdningshastigheter

Nedladdningshastigheter på RoadRunner kan vara så hög som 15 Mbps. Hughesnet nedladdningshastigheter kan vara så hög som 5 Mbps.

uppladdningshastighet

Uppladdningshastigheter på RoadRunner kan vara så hög som 768 Kbps. Hughesnet uppladdningshastigheter kan vara så hög som 300 Kbps.

Tillgänglighet

RoadRunner finns någonstans Time Warner Cable tjänster finns tillgängliga. Time Warner Cable är i första hand finns längs östkusten i USA. Hughesnet finns någonstans kan fastställas en siktlinje länk till hughesnet satellit.

Kosta

RoadRunner Priserna varierar beroende på var du befinner dig men i allmänhet börjar på $ 34,95 för grundläggande service i september 2009. HughesNet börjar på $ 39,99 för grundläggande service och kan vara så hög som $ 359,99 för högsta hastighet tjänsten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com