Hur man återställer en Canon I4500 bläckpatron

June 20

Canon I4500 skrivare producerar fotokvalitet i bekvämligheten av ditt hem. Anslut din digitalkamera till skrivaren, och titta på Canon förvandlar dina sparade bilder till handhållna minnen. Skrivaren kommer att arbeta med Windows 2000, XP och Vista och Mac 10.2.8 operativsystem. Skrivaren använder fem olika bläckfärger för att producera kvalitet tryckta bilder. För att återställa bläckpatronen, måste du installera en ny patron.

Instruktioner

1 Öppna skrivarens lock. Dra och ta bort den orangefärgade tejpen från bläckpatron.

2 Vrid av patronen orange skyddslocket och kassera den. Se till att du vidrör inte de elektriska kontakterna på sidan av patronen.

3 Placera bläckpatronen i hållaren tills det klickar på plats. Se till att du sätter rätt färgade bläck på rätt plats. Det finns en färgkodad nyckel (klistermärke) på insidan av skrivaren bredvid patronhållaren som visar var varje färg ska gå.

4 Det finns en uppsättning av ljus ligger precis framför bläckhållaren. Ett rött ljus indikerar att patronen har installerats korrekt. Om lampan inte blir röd, avlägsna patronen och försök installera igen.

5 Stäng skrivarens lock. Vid denna punkt, kommer Canon-skrivare rengöra skrivhuvudet. När denna process är klar, kommer bläckpatronerna återställas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com