Inaktivera gammakorrigering i XP

August 3

Inaktivera gammakorrigering i XP


När man arbetar med färger på din Windows XP-system, du vill att din bildskärm för att visa färgerna så nära som möjligt till hur elementen ser ut på papper. Gamma-korrigering är en Windows-verktyg som gör att monitorn är korrekt färg kalibrerad. Verktyget skapar en speciell profil för bildskärmen, en så kallad International Color Consortium (ICC) profil. Du kan inaktivera gammakorrigering, inklusive Adobe Gamma och tredjepartsgammakorrigering program, i det fall det inte fungerar som den ska eller om du inte längre behöver det, och få systemresurser verktyget använder.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet, sedan "Den här datorn". Dubbelklicka på "C: \" enhetsikon, sedan "Documents and Settings" mapp.

2 Klicka på "Alla användare" och sedan "Start-menyn" och sedan "Program" mappar. Klicka på "Start" mapp för att komma åt datorns startprogram.

3 Klicka Gamma Correction filens namn och dra filen till datorns "Desktop".

4 Klicka på "X" i det högra hörnet av varje öppna dialogrutan för att stänga var och en. Klicka på "Start", "Stäng av datorn, att" "Omstart" starta om datorn för att avsluta gammakorrigering programmet inaktivera processen.

Tips

  • Du kan också stänga av gammakorrigering programmet genom att fylla steg 1 och 2, högerklicka på filens namn och välja "Ta bort". Välj "Ja" för att bekräfta borttagningen av genvägen programmets i datorns "Start" mappen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com