Hur man spelar spel på Yahoo Messenger

August 7

Yahoo Messenger erbjuder en omfattande och enkelt sätt att prata med vänner live på nätet, men det ger också mycket mer, bland annat en snabb, interaktivt sätt att spela Yahoo Games. Börja spela spel på Yahoo Messenger på bara några minuter och låsa upp en värld av kul.

Instruktioner

Logga in på Yahoo Messenger

1 Skapa en Yahoo-konto först om du inte har en. Du kan göra detta genom att besöka Yahoos hemsida och klicka på "Registrera dig" länk (se Resurser nedan).

2 Starta din Yahoo Instant Messenger. Om du inte har Yahoo Instant Messenger, måste du installera det genom att klicka på "Messenger" -knappen på Yahoos hemsida och följa anvisningar noga för att slutföra installationen av Yahoo Instant Messenger.

Välj ett spel

3 Klicka på "Åtgärder" i Messenger-fönstret och välj "spela ett spel" från listan.

4 Välj en kompis från kontaktlistan med vem man ska spela spelet. När chattfönstret dyker upp, klicka på fliken "Games Väljaren.

5 Välj det spel du vill spela genom att välja "Bjud Vän 'knappen bredvid speltitel.

Spela Yahoo Games

6 Läs regler och riktlinjer för spelet genom att klicka på "Yahoo Games länk och läsa om varje spel där.

7 Klicka på "Start Game" när din vän har accepterat inbjudan och du är båda redo att börja.

8 Ha så kul! Spänning är namnet på spelet med Yahoo Games. Genom att använda Yahoo Messenger: s spel alternativ, kan du spela när som helst med vem du vill, och prata med din motståndare samtidigt.

Tips

  • Välj ett användarnamn för Yahoo Messenger som inte avslöjar mycket om din personliga information. Med hjälp av ditt fullständiga namn, till exempel, är inte perfekt om du kommer att chatta och spela med främlingar.
  • Utnyttja Yahoo Messenger hjälpsida när du har problem eller frågor när du använder Yahoo verktyg och tjänster (se Resurser nedan). Du kan komma åt Yahoo hjälp på nätet 24/7 och visa vanliga frågor tillsammans med steg-för-steg handledning om hur du använder sina verktyg.
  • Lämna aldrig ut personlig information till människor du möter på nätet. Yahoo tar stora åtgärder för att säkerställa en säker upplevelse på nätet, men man ska aldrig låta en främling i ditt privatliv genom att ge dem identifierande information som ditt fullständiga namn eller telefonnummer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com