Ta bort en skrivbordssökning

September 11

Windows Desktop Search är en add-on som tillåter dig att hitta filer, e-post och bilagor till bättre organisera innehåll på datorn. Detta program ger ett lättanvänt gränssnitt som du kan använda för att skanna mappar och enheter för ditt innehåll. Lika bra som det är att det finns de som tycker att det är störande och irriterande.
Avinstallera Windows Desktop Search är en enkel process vem som helst kan utföra. Inom några minuter kan du befria er från denna Windows add-on.

Instruktioner

1 Klicka \ "Start \" och klicka sedan på \ "Kontrollpanelen. \"

2 Dubbelklicka \ "Lägg till eller ta bort program \" på kontrollpanelen fönstret och klicka sedan på \ "Visa uppdateringar \" check-box.

3 Rulla ner och hitta \ "Windows Desktop Search, \" och klicka sedan på \ "Ta bort. \" När avinstallationen är klar kontrollerar skrivbordet för att se om den har tagits bort. Om det inte har, sedan gå vidare till nästa steg för att ta bort filerna manuellt.

4 Om du kör version 2.6.0.2083: Navigera till \ "C: \ Windows \ $ NtUninstallKB907371-V2 $ \ spuninst \" katalog. (Navigera till \ "C: \ Windows \ $ NtUninstallKB907371 $ \ spuninst \" katalog om du kör version 2.6.0.2057, eller, om du kör version 2.6.5.Beta, navigera till \ "C: \ Windows \ $ NtUninstallKB911993 \ spuninst \ "katalog.) Run \" spuninst.exe \ "i den här katalogen för att avinstallera den här versionen av Windows Desktop Search.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com