Så här importerar helgdagar till en Outlook 2007 Kalender

September 24

Så här importerar helgdagar till en Outlook 2007 Kalender


Microsoft Outlook-kalendrar kan du hysa alla dina möten, händelser och semester på samma plattform som din e-post. Även kalendern i Outlook 2007 inte kommer förinstallerad med semester, kan importera helgdagar fyllas genom att klicka med musen i kalenderalternativmenyn.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Outlook, klicka på menyn "Verktyg" på menyn i verktygsfältet och välj sedan "Alternativ".

2 Klicka på "Kalender Alternativ" -knappen i fönstret Alternativ.

3 Klicka på "Lägg till helgdagar" under avsnittet Kalenderalternativ, som ligger i mitten av fönstret.

4 Markera kryssrutan bredvid din plats, inklusive någon annan plats som du kan vara intresserad av, och klicka sedan på "OK".

5 Vänta tills alla helgdagar som ska läggas till i din kalender. Den "Import - Semester" fönster kommer att dyka upp och visa processen. Klicka på "OK" när processen är klar.

6 Kontrollera din kalender för att se semester importerades. Bläddra igenom varje månad för att se till att alla storhelger har lagts till. Du kan infoga alla helgdagar manuellt som inte nämns av Microsoft genom att skapa en ny händelse.

Tips

  • Var noga med att inte importera semester mer än en gång. Om du redan har lagt till helgdagar i kalendern och du väljer alternativet igen, kommer Outlook två heldagshändelser till varje semester.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com