Hur man fixar en Windows 7 vattenstämpel

January 17

Innan Microsoft släppte Windows 7 till tillverkare, skickade de ut en rejäl mängd betas att tillåta människor att prova det nya operativsystemet. Dessa var fullt fungerande operativsystem som hade nästan allt att slutprodukten skulle ha. De gjorde dock ha en vattenstämpel på skrivbordet som innebar du använder betaversionen av Windows 7 och inte detaljhandeln kopian. Medan många skulle finna det diskret, skulle en del ändå vill ta bort det från sina skrivbord. Du kan göra detta genom att använda en registren hacka som du kan utföra med hjälp av en enkel kommandotolk program.

Instruktioner

1 Ladda ner den körbara bort vattenstämpel fil från den del av den här guiden resurs. Hämtningen omfattar både 32 och 64 bitars program.

2 Högerklicka antingen "RemovewatermarkX64.exe" (64 bitar) eller "RemovewatermarkX86.exe" (32 bitar), beroende på ditt system. Klicka på "Kör som administratör" och en kommandotolken visas.

3 Tryck på "Y" på tangentbordet och tryck på "Enter" på tangentbordet. Detta kommer automatiskt att ta bort vattenstämpeln från Windows 7-skrivbordet. När kommandotolken försvinner processen kommer att vara fullständig.

4 Tryck på "Start" och klicka på "Starta" för att starta om ditt system. När datorn slås på igen, kommer vattenstämpeln vara borta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com