Hur man installerar Norton 360 När du har gamla Norton

September 30

Hur man installerar Norton 360 När du har gamla Norton


Norton 360 är en allt-i-ett datasäkerhet program som skyddar din dator för olika Internethot, inklusive virus, spionprogram, webbläsare hacka och annan skadlig programvara. Du kan köpa en 1-, 2- eller 3-års prenumeration för Norton 360 från Symantec, som gör det möjligt att installera programvaran på upp till tre datorer. Om du vill installera Norton 360 på en dator som har en äldre version av Norton antivirusprogram, måste du först ta bort den gamla versionen av Norton och sedan fortsätta med det normala Norton 360 installationen.

Instruktioner

Ta bort gammal version av Norton

1 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Program och funktioner" (Windows Vista och Windows 7) eller "Lägg till eller ta bort program" (Windows XP).

2 Leta den gamla versionen av Norton från listan Installerade program. Observera att det kan tas upp under namnet "Norton" eller "Symantec." Välj program och klicka på "Avinstallera". Följ någon på skärmen för att ta bort den gamla versionen av Norton helt från datorn. Starta om datorn.

3 Hämta Removal Tool från Symantecs webbplats Norton och spara den på skrivbordet. Dubbelklicka på den körbara filen och klicka på "Nästa" när dialogrutan dyker upp. Vänta medan Tool Norton Removal avinstallerar eventuella kvarvarande Norton filer som kan orsaka problem med Norton 360 installation. Starta om datorn.

Installera Norton 360

4 Anslut din dator till Internet om den inte redan är ansluten. Observera att Norton 360 kräver att du har en aktiv Internet-anslutning för att installera och aktivera produkten.

5 Sätt i Norton 360 installationsskivan i cd-skivan på din dator (om du köpt produkten från en återförsäljare plats) eller ladda ner och dubbelklicka på Norton 360 installationsfilen (om du har köpt produkten via Internet). Notera att båda metoderna fungerar, men att man måste ha ett giltigt prenumerationsnyckel (erhållen genom att köpa mjukvara) för att produkten ska fungera.

6 Klicka på "Installera Norton 360" i dialogrutan som dyker upp. Klicka på "Jag accepterar". Klicka på "Nästa" och vänta medan programpaketet installerar de nödvändiga komponenterna.

7 Klicka på "Logga in på ett befintligt Norton-konto" och ange dina kontouppgifter för att få tillgång till tidigare Norton-konto. Skapa ett nytt konto om du inte kommer ihåg din kontoinformation. Observera att du måste ha en Norton-konto för att installera Norton 360. Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Finish" för att slutföra installationen.

8 Aktivera produkten genom att klicka på "Start" och välja "Norton 360" från programlistan. Klicka på "Mitt konto" på huvud Norton 360 menyn. Klicka på "Aktivera Norton 360" och mata in 25 tecken serie nyckel finns i Norton e-postbekräftelse (om du har köpt produkten via Internet) eller på etiketten på baksidan av CD-fodralet (om du köpt produkten från en detaljhandel plats).

9 Klicka på "Nästa" och ange ditt Norton kontoinformation. Klicka på "Finish" för att konkurrera på produktaktivering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com