Hur för att infoga text i ett e-post med Tillgång

February 19

Microsoft Access är en databas program som låter användarna hålla och manipulera information på ett ställe. Access har komponenter som tabeller, frågor, formulär, rapporter och makron. Tabeller innehåller information, frågor manipulera den, bildar ett sätt att mata in information i tabeller och rapporter presentera informationen i ett utskriftsvänligt sätt. Vart och ett av objekten kan skickas i ett e-postmeddelande tillsammans med ett meddelande om objektet. Lär dig att infoga text i ett e-postmeddelande med hjälp av Access.

Instruktioner

1 Öppna en Microsoft Access-databas.

2 Klicka på fliken "Skapa".

3 Klicka på "Macro" alternativet. Detta gör det möjligt för databasbyggare att automatisera en uppgift.

4 Klicka på nedåtpilen under "Action" -fältet och gå till "Sendobject" kommandot.

5 Klicka på nedåtpilen och gå till "tabell" bredvid "Object Type."

6 Klicka på nedåtpilen och gå till namnet på tabellen till e-post bredvid "objektnamn."

7 Klicka på nedåtpilen bredvid "Output Format" och välj vilken typ av format för att placera tabellen i. Till exempel, för att skicka tabellen i ett Excel-format, välj "Excel-arbetsbok (* .xlsx)."

8 Skriv in e-postadressen till mottagaren i "Till" -fältet. Till exempel skulle [email protected] vara rätt format för e-postadressen. Till kopia (cc) eller blindkopia (BCC) andra mottagare anger du deras e-postadresser i respektive fält. Skriv in ämnet för e-post i "Subject" linje.

9 Skriv meddelandet för kroppen av e-post i "Message Text" -fältet. Håll meddelandetexten kortfattad. För att ytterligare redigera texten i själva e-postmeddelandet, klicka på "Ja" i "Redigera meddelande" fältet. Detta gör det möjligt för användaren att redigera meddelandet i e-postprogrammet.

10 Högerklicka på "Macro" -fliken för att spara och namnge makrot. Klicka på "OK."

11 Klicka på "Kör" i övre vänstra hörnet för att köra makrot.

12 Klicka på "Skicka" när meddelandet öppnas.

Tips

  • För Windows 7 användare måste en profil skapas för att skicka e-post med hjälp av Access. För att ställa in en profil, klicka på Kontrollpanelen och gå till "Mail" -ikonen. Följ anvisningarna i guiden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com