Hur fixar Java på datorn

March 23

Java är en kraftfull och viktig plattform som används av webbutvecklare att skapa komplexa, interaktivt innehåll som kan upplevas online från vilken dator som helst i världen. Om du surfar på nätet för affärer eller nöje, det är en kritisk komponent. När din version slutar fungera, kan det ta din online-upplevelse att stanna. Lyckligtvis är det gratis att ladda ner och det finns flera stödresurser att vända sig till när det inte fungerar på rätt sätt.

Instruktioner

1 Ladda ner den senaste versionen av Java gratis. För att göra detta, bara gå till Java nedladdningslänken i avsnittet resurser i den här artikeln. Många problem med Java-plattformen kan lösas genom att antingen uppgradera till eller installera den senaste versionen.

2 Öppna Java-installationen när nedladdningen är klar. Följ anvisningarna på skärmen och vänta på att installationen är klar.

3 Öppna webbläsaren och kontrollera om Java-relaterade problem du upplever är löst. Om inte, fortsätt till nästa steg.

4 Ladda ner den näst senaste versionen av Java. Detta kan hjälpa om problemet är med den senaste Java frigivning eller om uppgradering till den senaste versionen orsakade någon sorts konflikt med ditt system. För att göra detta, följ Java ladda ner arkiv länken i avsnittet resurser. I arkivet, leta efter den första raden under kategorin Java Platform Standard Edition. Öppna dra rutan på den linjen, välj den andra versionen uppifrån och klicka på "Go" knappen för att starta nedladdningen.

5 Öppna installationsfilen när nedladdningen är klar. Följ anvisningarna på skärmen tills installationen är klar.

6 Starta webbläsaren och kontrollera om Java-relaterade problem är fortfarande förekommer. Om det är, gå vidare till nästa steg.

7 Titta att se om problemet du har är listad bland de Java felsökning. För att göra detta, följ länken i avsnittet resurser till Java hjälpcenter. De vanligaste problemen listas direkt på huvudsidan. Om du ser ditt problem, följ länken för att få steg-för-steg-instruktioner från Java.

8 Se om ditt problem finns med någonstans i felmeddelandet index. En länk till Java felmeddelandet index kan hittas i avsnittet resurser. Om du hittar felmeddelandet du har fått, klicka på länken för steg-för-steg-instruktioner från Java.

9 Söka levande hjälp från Java-stöd om du fortfarande har problem. En länk till Java live support finns i avsnittet resurser, men du kan bli ombedd att betala en avgift för teknisk support.

Tips

  • Starta om webbläsaren, starta om datorn och installera den senaste versionen av Java är alla snabba och enkla uppgifter som ofta korrekta tillfälliga Java buggar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com