Hur man använder Skype I stället för en cell

March 23

Skype-tjänsten är inte bara tillgänglig för datorer. Det finns också en version av programmet som är avsedd för användning på en mobiltelefon. Skype kan du prata med vänner och familj oavsett var de befinner så länge de har en Internet-anslutning. I stället för att vara begränsad till att kommunicera via datorn, kan du installera Skype mobil programvara på din mobil. Detta är inte bara bekvämt, men det kan spara pengar genom att inte använda det trådlösa minuter.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare och gå till Skype mobilwebbsida.

2 Ange ditt mobilnummer och Skype skickar Skype mobil applikation till telefonen via SMS. Följ instruktionerna i SMS-meddelandet för att installera programvaran. Alternativt kan du också få programmet genom att besöka Skypes webbplats på din mobiltelefon och hämta den, eller ladda ned den från Application Store i samband med trådlösa tjänster eller mobiltelefon tillverkare.

3 Följ instruktionerna för att installera den nedladdade programmet och sedan ange ditt Skype användarnamn och lösenord för att ansluta till tjänsten.

4 Välj "Kontakter" och välj sedan en person att ringa eller skriva in ett nummer på "Ring" skärm. Skype använder Wi-Fi-anslutningen telefonen är ansluten till eller din cell dataanslutning för att ringa. Prata i cellen som vanligt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com