Vad är en DVD Shrink Data Error cyklisk redundanskontroll?

May 23

Vad är en DVD Shrink Data Error cyklisk redundanskontroll?


DVD Shrink är ett gratisprogram multiuse program som används för att säkerhetskopiera, omformatering och återförfattar DVD-skivor. När programmet läser eller analyserar en skiva, en "datafel cyklisk redundans" meddelande kan indikera ett antal olika fel.

repad DVD

Det största problemet som orsakar datafel cyklisk redundans fel i DVD Shrink är en repad DVD. Det innebär att programmet kan inte läsa skivan eftersom bottenskiktet har en allvarlig repa eller grop. Korrigera dessa brister genom att torka botten av skivan med en mjuk, fuktig trasa; Tyvärr kan du sällan korrigera djupa repor och gropar.

DVD har fel

När du använder en DVD som har tidigare fel, kan ett datafel cyklisk redundans meddelande i DVD Shrink indikera ett fel. Dessa fel kan ha sitt ursprung under redigering av skivan (en författar enhet gör en liten fel bränna information till skivan) eller på grund av skivan är av sämre kvalitet (kan den ursprungliga skivan har haft ett fel när den produceras från tillverkaren). Du vanligtvis inte kan korrigera dessa typer av fel.

smutsiga DVD

Ett annat vanligt problem som orsakar datafel cykliska redundans meddelande i DVD Shrink härrör från en dammig eller smutsig DVD, vilket kan hindra programmet från att läsa skivan på rätt sätt. Du kan oftast lösa problemet; inspektera botten av skivan och ta bort alla bitar av skräp, sedan torka botten av skivan med en mjuk, fuktig trasa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com