Hur man skapar en cause sidan på Facebook

March 23

Hur man skapar en cause sidan på Facebook


Oavsett om du vill stödja en välgörenhetsorganisation eller öka medvetenheten om en särskild anledning, kan en orsak sida på Facebook kan du ta kontakt med människor som har liknande ideal och intressen. Orsak sidor kan stödja allt från bröstcancermedvetenheten till din senaste gripe om textning under körning. Oavsett vad orsaken du mästare, vilket gör en orsak sida är en enkel process, underlättas av Facebook-sida gränssnitt som låter dig skapa en sida snabbt att samla fans och supportrar.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka sedan på "Annonser och sidor", fann under din profilbild på Facebook hemsida. Om "Annonser och sidor" inte visas som en av dina alternativ, typ "facebook.com/causes#!/pages/create.php" i webbläsarens adressfält när du är inloggad på ditt Facebook-konto.

2 Klicka på ikonen "Orsak eller gemenskapen", och sedan ange orsaken namn du vill skapa. Håll ditt orsakar namn så bred som möjligt för att locka flest supportrar.

3 Lägg till en bild till din sak genom att klicka "Ladda upp en bild" högst upp på den nya sidan. En bild kan locka anhängare till din sida.

4 Klicka på "Info" under profilbilden för att fylla i mer information om orsaken, att på sidan och hur supportrar kan hjälpa till med orsaken.

5 Utnyttja både "Föreslå till vänner" och "berätta för fansen" för att sprida ordet om din nya Orsak sidan. Använd "Föreslå till vänner," att sprida ordet via Facebook vänlista. "Berätta för dina fans" kan du importera kontaktinformation fans från dina andra sidor för att samla fler anhängare och sprida ordet om din sak.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com